Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min.


Min \"guitar hero\"

En pojke med blonda lockar och en gitarr i famnen
Med ett modersmål som jag alltid tyckt är det fulaste språket i världen
Lång slank kropp som från och med nu också tillhör mig
I ett land på andra sidan vattnet där ingen av oss egentligen hör hemma
Där har jag hittat min \"guitar hero\"




Fri vers av shirin
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-12 16:55



Bookmark and Share


    Elina Möller
Väldigt sött!
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin