Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är alltid Skyldig

 

till min lusta och syndfulla tankar
tabubelagda erotiska fantasier
rena felaktigheter fatala misstag
färdiglekta förhållandens smärta
all gränsöverskridande njutning
till skammens lysande rodnad
när jag råkar göra någon illa
trampa på sargade små tår
säga fel saker vid fel tidpunkt
glömma använda min intuition
springa med hopväxta fontaneller
rakt in i massiva bergväggar
till obetalda räkningars ångest
sjövilda berusningar utan stopp
till långt in på morgonkvisten
hädelse och gudsförnekanden
bakfylleorgier i mat och sex
nästan helt missbildade lilltår
en alldeles för slapp mage
tydliga missbrukartendenser
och återkommande livsmani
längs motorvägars filbyten
i farter som mer än gärna dödar

det - är min skuld att bära
och jag gör det ändock
med ett leende in i strålande Sol
av värme och evigt odödligt liv

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-12 18:12



Bookmark and Share


    Trast
skön text, uppriktig mea culpa, som dock inte tycks piska särskilt hårt...
2008-01-12

  J A Nicander
En berättelse av betraktelsen ur spegelns perspektiv...snyggt skrivet, uppriktigt berättat och skojsamt bollande med ångesten som del i livet.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol