Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. sol, kära sol var är du?


Molntäckt

 

Inom saknadens längtan

kväver mörkret

alla försök till ljusning!




Fri vers av KristinaE
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-12 18:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser en poesi som väl förmedlar känslan av människans längtan efter olika former av ljusnader...vårens och livets...
2008-01-15

  katt.inc
Så sannt och fint skrivet, tycker mycket om denna dikt.
2008-01-13

  Michaela Dutius
Verkligen sant- och mycket bra uttryckt!
2008-01-12

  berxper
Ljus och mörker hänger ihop.
Tycker om din dikt.
2008-01-12

  prinscess VIP
mmm solen kan man längta efter
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE