Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja.. vi ska skriva en sångtext till musiken som mvg uppgift.


Frosty Goodbyes. (sångtext)

I\'m sitting by the window glass
were the night is drifting away
and tree-trunks chastise the brises of
sunkissed silverdays

the empyrean above me
holds no stars in it\'s hand
bathing in layers of paperwhite clouds
embowering the land

the hours started to snow down
when you left
and the klock is ticking dramaticly
after the theft
of my mind,
of my mind

the slayed autom leaves sings
with the waving needles of ice
creating an ochestra of gelidity
and frosty goodbyes,

goodbye




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-13 02:56



Bookmark and Share


    crapcat
den är fin, jag gillar den. även om jag inte fattar allt (är väl ingen stjärna när det gäller engelska om man säger så...)
haha, jag tycker den är så proffsig, som du kanske sett undrade jag på bdb vilken låt det var för att jag trodde att det var en \"riktig\" låt eller vad man ska säga...
du får nog mvg. av mig i alla fall. från och med nu är det din plikt att tonsätta den! jag vill höra.
it\'s your chance to become a star, yeah! :D
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema