Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag är hon

Ja, jag är hon.
Som vissa kallar hora.
Som de flesta vill knulla.
Som gillar att suga kuk.

Jag är ledsen att jag krossar dina drömmar.
Dina illusioner om mig.

Men jag har alltid varit jag.
Våga inte göra mig till någon annan.

Jag gillar sex.
Och jag använder min mun hur jag vill.

Kan du inte se mig för den jag är.
En riktig person.
Så kan du dra.
Då vill jag inte ha dig i mitt liv.

Ja, jag är hon.
Som drar hem killar från krogen ibland.
Som är inblandad i alla intriger.
Som kan knulla den jag vill.

Är du avundsjuk?
Men lev mitt liv då.
Gå en dag i mina skor.
Så ska vi se hur du känner dig då.

Men våga för fan inte döma mig.
För att ditt liv är annorlunda.
För att ditt liv innehåller andra prioriteringar.
Våga för fan inte döma mig för att du är olycklig.

Jag tänker inte leva mitt liv som någon jag inte är.
För att det passar din illusion bättre.

Ja, jag är hon.
Som gör som hon vill.
Som ibland kan råka illa ut.
Som ibland inte bryr sig om hon är levande eller död.
Som ibland gör saker i alkoholens rus som hon glömt dagen efter.

Ja, jag är hon.
Madonna ibland.
Hora lite oftare.
Men mest bara jag.
Bara jag.




Fri vers av Glittra G
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-15 06:55



Bookmark and Share


    Komisarek
Det här tyckte jag var allra bäst så de orden plankade jag och skrev ner i mitt skrivblock,
För mig betyder de att vi människor är komplexa och har så många olika delar inom oss så att alla heltäckande stämplar oftast är löjeväckande

Ja, jag är hon.
Madonna ibland.
Hora lite oftare.
Men mest bara jag.
Bara jag.
2008-01-17

  Michaela Dutius
Men mest bara jag tror jag-det är det viktiga - väl skaldat
2008-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Är det ditt samvete som talar?
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G