Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag visste inte vad jag sökte därför fann jag heller inte...


Jag lovade dig:

Att sluta springa och finna han som:
får mig att kommunicera,
värmer mitt hjärta,
får mig att känna,
öppnar mina ögon,
får mig att skratta,
söker mitt sällskap,
tillfredsställer mina behov,
får mig att älska...

Jag har slutat springa,
jag har funnit någon
som gör allt detta.

Jag har funnit 7 personer,
var och en fyller en funktion.
Jag förälskade mig i alla sju
för det de gav mig men
det var aldrig nog.
Jag vill uppleva allt på en gång,
kan inte nöja mig med delar.

Nu lovar jag mig att finna han
som gör allt detta och först då
kan jag älska på nytt.





Övriga genrer av Brell
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-15 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brell