Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlek

De andades tätt ihop,
den gråvita ångan som formades av deras
läppar bildade hjärtan
mot en svart stjärnhimmel

Snön omfamnade deras själar,
två människor som äntligen funnit en mening

en mening med sig själva

en mening med varandra.


När den ena grät, grät den andre desto mer
och deras tårar plussade varandra i ett stilla månskensregn.




Fri vers av Noomie
Läst 488 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-15 20:50



Bookmark and Share


    deb8
Otroligt vacker och sorglig om en illusion som kallas Kärlek!
2008-03-03

    Squire
Mycket vackert!
2008-01-26

  Bjarne Nordbö
Kärlekskoncentrat, väldigt mycket. Gillar. ;))
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Noomie
Noomie