x" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
x


F Ö R B A N N A D

 

Nu Kommer Det!

satans förbannade
jävla jävla jävla skit
såååå trött på dig
ditt jäkla fula sätt
insinutioner hårda ord
ditt sätt att straffa mig
aaaah spyr min galla
låter den spruta
över ditt ansikte
hoppas den hinner
torka in så du får gnida
länge för att få bort den
låt det vara kladdigt
äckligt för jag är arg
uuuuh så in i helvete
sur grinig jävligt tvärilsk
förnedrad förminskad
iakttagen undanhållen
du äcklar mig vet du
jag är färdig med dig
allt är över över över!

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-15 21:28



Bookmark and Share


    tramp
Och här ligger kraften i alla världens sammanlagda vulkanutbrott, tsunamin och jordbävningar i lä

Harmageddon en västan fläkt

Ja Jävlars ! Go Girl !
2008-01-16

    Noomi
oj.. här sprutar det sann ilska
i rasande fart..
skönt att läsa.. men jag skulle inte
vilja vara den som orsakat detta ;)
2008-01-15

  J A Nicander
UT med ilskan, in med kärleken....nejdå..skojar bara lite *L*. Satan i gatan vad du låter arg i texten tös. Ingen måttlig ilska, den är så påtaglig att den känns genom datorskärmen. Den stackaren bör ju ducka *S*
2008-01-15

    Trast
Du har mycket känslor. Även vrede. Härligt.

Låt eldkol och svavel regna över de onda, en glödhet vind är vad de bör bjudas. De som älskar det onda mer än det goda, som hellre kommer med lögn än med sanning. De som älskar ord som gör skada och svekfullt tal. Krossa dem för alltid, grip dem, slit dem ur deras tält. Rycka dem från de levandes land.
2008-01-15

  Thirre
Det är bra. Ut med skiten bara!
2008-01-15

  berxper
Tja, det är lika bra att ta allt på en gång.
2008-01-15

  Inkarasilas
Ja jävlar blir helt studsande här, vem ska jag dräpa, bara peka så fan hugger jag, vart aaaaaaaaaaaaaaah!!!! Klart aggig text hoho!
2008-01-15

  Lena Krantz VIP
AAAAAAAAhhhhhhhhhhhhhhhhgggggggggrrrrrrrrrrr

Jorå det framgick...
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol