Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hybris?

 

 

men varför
är det stilltje

på Månen

när det blåser orkan

här
inom mig?




Övriga genrer av Nattviol
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-16 22:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
känslostormar kräver varma kroppar...himlakroppen mångubben behåller sin kylslagenhet även efter molngången ... saknar därtill såväl syret som vätan...
2008-01-17

    Noomi
utanför mitt fönster blåser det som fan..
borde det inte finnas en vindpust på månen då?
hybris..? näe.. bara klart konstaterande...
2008-01-17

  Inkarasilas
Nja, inte Hybris inte, bara rent konstaterande, klappar Egogirl på huvudet och viskar följ den stormen, nu jävlar märker du att du lever, oh yeah!
2008-01-17

    *Zenobia*
Prosit!! förlåt...lite förkyld...det sägs att det är som full storm inom en när man nyser....
2008-01-17

  Lena Krantz VIP
Hur vet du att det är stiljte där? hi hi
Fast jag känner igen känslan när vädret och den egna känslan inte stämmer det minsta överens. Om man är ledsen så passar det bra att det regnar...är man glad så spelar det inte så stor roll för den delen.
2008-01-16

  berxper
Kanske för att du är en Eldig Venus!
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol