Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Direktören

 

smakfullt vrider sig molnen

grå med inslag av vitt

 

kommer du

mot oss som en korp,

svartare än sot

flyr orden dina läppar

 

väljer hellre den vita svanens

kraftfulla vingslag

än korpens falska leende

 

du tror ej vi förstår

men dumma är vi inte

men du försöker tysta oss

 

vi är bara några gräsrötter

som tycker om att arbeta

med och för människor

 

men du skapar kaos

klart det ordnar sig

det har det alltid gjort

 

för vi är bara några gräsrötter

du är direktören för det hele

gräset blir alltid grönt

 

trots allt

 

 

 




Övriga genrer av KristinaE
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-16 22:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
gräsrötterna må bliva i sin jord....väl uttryckt i poetisk form
2008-01-21

  katt.inc
Liknande direktör har jag stött på allt för många gånger. Väl förmedlat av dig här.
2008-01-17

  Mats Henricson
Ditt förtroende för Direktören är inte särskilt stort , skulle jag tippa.............., snarare under lågvattenmärket.....
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE