Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I helandets spår

 

Hon söker läkningsstigarna
där stegen kysser stenarna
och vindarna drar över torkan
med regn i sitt följe


till den plats
där känslor hålles stilla
värkande i var cell
genom tålamodets hägn


ur denna eld kan
den levande resa sig
vulnerabel men stark
i hela sitt känslomångfald




Fri vers av Rachel Roth
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-05-23 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt stark text, gillar specillt första stycket
2005-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth