Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boooobs..

 

 

med handen.

innanför Min. tröja.
känner jag. att Jag. finns kvar -
ett mjukt Bröst att smeka. leka lite med...

det som är bara Mitt. att skönt smeka. leka med.
Känna. varsamt älska. ett bröst. Mitt.
att älska. På alla sätt.

du. leker med din Kuk. Eller Hur. alltid.
när tillfälle ges. leker du. Fingrar lite.
för mig. helt okej. alltid.
Glöm inte det!

men. du ska Veta.

att jag Är.

helt Mig.Själv.
till yttermera fullo.
en Kvinnokropp. full. i. smekning. Nu.

återigen. en Kropp. som är Min.
och kanske.

Din.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-18 20:51



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Styggt snyggt.
2008-01-19

  Ronny Berk
smeksamt leksamt som älskogs poesi...
2008-01-18

  berxper
Oooops.. i did it again! Boooobs.. träffsäker titel!
2008-01-18

    Ken Cassel
Om du bjuder på en kaka så är det självklart att jag ska smaka
Men bara om det är du som har bakat till den här goda lilla historien
För då tar jag gärna en kopp Te
*ler sött*
KRAMAR
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol