Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ny tid har börjat i min värld..en härlig tid


Ett hjärta fritt

 

likt sockerbitar i varmt kaffe jag smälter

hans leende förstör det försvar jag har mot ett hjärtas envisa saknad

 

hans ord (jag älskar dig) skakar den sköra marken

hans ansikte bildas i tårar jag fäller för värmen han skänker

 

det var ingen blixt från klar himmel

ty ett frö växte till den vackraste ros världen beskådat

och nattens alla stjärnor skänktes mitt bröst

 

dagarna kantades med guldfransar i närheten av hans klingande skratt

sömnen tillbringade all tid bland efterdyningarna av en mjuk beröring

en lustfylld önskan att vila i hans kupade händer

 

det var ingen blixt från klar himmel

men det var en dröm inom mig som blev sann




Fri vers av LadyFool
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-18 23:10



Bookmark and Share


    Olives
väldigt vaker.
känns i hjärtat.
2008-01-25

  issac.a.m
det var ingen blixt från klar himmel

men det var en dröm inom mig som blev sann
Så underbart..
kärlekens doft känns tydligt från din penna...vad ska man säga mer..
Underbart..
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool