Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas att mitt leende smittar av sig!

Jag hoppas att mitt leende smittar av sig!

Jag måste försöka hålla humöret uppe för att ha en chans att må bra
För om jag lyckas med det kommer det synas
när jag skrattar och är glad
Och det kommer ni alla som möter mig att få se
Jag kommer att skratta ljuvligt och högt för att få er alla
att le
Och det kan väl aldrig vara fel att kunna känna en behörighet med någon som är för er helt okänd
men som ändå gör att ni känner er tillfreds
Kan det, det?
Jag bara frågar mig
Så jag hoppas att mitt leende smittar av sig!

Ken Cassel
19/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 12:28



Bookmark and Share


  MammaMia
Vad har du fått på dig då????? Atrt du ska tillfredställa oss här din lilla skitunge.......... Hu5r skulle det vara om du fortsatte med att vara dig själv så räcker det gott nog... Jag åker snart själv upp o plockar dig på t-banan.......
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel