Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Blick Räcker

 

från dig
för att få mig på fall
släng dina ögon på mig
hur många som helst
är du träffsäker nog
så fångar jag
varje ögonkast
innan jag slukar dig
bit för bit
och blint oseende
lär du sen leende dö
för varje tugga
som jag njutningsfullt tar

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-19 20:40



Bookmark and Share


  micke marin
hmmm. Du, nu vet jag varför hon inte vågar se på mig.
2008-01-25

    Trast
Blickar som möter, och tar.
2008-01-19

  ***Wicke***
Härlig text
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol