Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får gärna ta mig bakifrån

 

men Se Mig i ögonen först

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-19 20:34



Bookmark and Share


  Sideshow Bob
haha

Det gäller att ha ögon i nacken i say
2008-01-22

    tramp
..kom att tänka på ordet...spegel !

*L*
2008-01-19

    Ken Cassel
Om jag inte får se källan till min kärlek i ögonen först
Hur ska jag då kunna veta att hon kan släcka min törst
Den som jag trånar efter
Kramar
2008-01-19

  ***Wicke***
O, ja. Det är ju en stor del i det hela*L*
2008-01-19

  Lena Krantz VIP
Hi hi
Ja det är ju en klar fördel
En helt genomhärlig kortis
Men vad sägs om att ha s:et i Se mig litet och
så skall välan bara Mig vara kursiverat förmodar jag?
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol