Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden i skogen

Tystnaden i skogen
har en färg

Mårdskuggor
löper
över stammarna

Överallt
skärvor av ljus
mellan träden

Vattnet mörkt och blankt
i bäcken

Pojken sitter
djupt koncentrerad
I hans hand
den stora gräshoppans
ena ben

Flotten av pinnar
försvinner runt kröken
med sin enbente
stumme kapten

Ljust
är pojkens hjärta




Fri vers av fazza
Läst 955 gånger
Publicerad 2005-05-24 00:58



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Den här är vacker! Mao en solklar favorit...
2005-05-27

    ej medlem längre
Säga vad man vill om att ge poäng, men det är alltid en räddning när man efter läsning sitter bara här som en lycklig fåne och allt man får fram är Ååh!
2005-05-24
  > Nästa text
< Föregående

fazza

Mina favoriter
Död ängel
lilla pappa