Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hm försök två andtar jag, får inte rätt på denna hära!


Äppleskal

ett par rostrosiga läppar smeker skalet
och ljudet av äpple mellan tänder
mullrar stilla över min tunga.
det blåser mjuka vindar över malmösrondeller idag,
vintergrenar visslar tyst för en ny vår
och gatulykterna väver ut sina ljus
i ännu en mild natt.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-20 18:35



Bookmark and Share


    Erika H
Får du inte rätt på denna?

Vad saknas? För jag tycker den är skönt stämd och vilande i sig själv precis som den är.

Men jag vet att man kan haka upp sig och inte känna sig nöjd.

Texten smakar äpple med doft av blom.
2008-01-20

    papillon
\"Det tar sig, sa pågen om skrikandet\"
2008-01-20

  Larz Gustafsson VIP
det blåser mjuka vindar över malmösrondeller,



Och våren närmar sig city!!
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema