Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottennapp

 

 

Han tömde sin mjärde

en morgon, den fjärde

i månaden men

fann ej nå't han begärde.


Tyvärr, just så är det!

Ett yrke som närde

mångtusende saknar nu

nytta och värde. 


Och båtarna stannar i hamn

i miljöförstöringens namn. 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-21 10:58

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    *Zenobia*
ett resultat av för mycket fiskande....
2008-01-22

  aol
giillas
2008-01-21

  lilla t
Blir lite ledsen när jag läser den här, då jag inte vill att naturen ska bli förstörd. Kan man ge vattnet en penicilinkur tror du?
2008-01-21

  DanSan
****************************

Härligt skrivit om någonting som är
hemskt, alltså miljöförstöringen!

*APPLÅD*

****************************
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP