Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minne

barndomens platser:
små rum som färgar av sig
på allt nästkommande liv

jag minns dem laddade
med grönska
ständigt doftande ren
jord,
trädskorpor och
kvarlämnad fallfrukt

en magi av intimt slag som
strömmade rakt genom kroppen
och satte sin stämpel i ryggslutet




Fri vers av mezelis
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-05-24 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mezelis