Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...till henne... ...hon som inte ser...


Det inre...

Hennes ögon glimmar likt smaragder,
därinne blickar själen,
ut från hennes inre,
mot världen, hennes yttre,

...men jag finns inte med,
ty mig hon inte ser!




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 693 gånger
Publicerad 2008-01-21 19:00



Bookmark and Share


    Karin_
Väldigt fin dikt, visar kärlekens mörka sidor. Väldigt fint skrivet. Bra!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson