Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- fXXked the police -

 

 

Hon var bra och jobbade på sedlighetsroteln




Fri vers av theperna
Läst 239 gånger
Publicerad 2008-01-22 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna