Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helhet

 

saknar

 

frånvaron av ingen

men någon




Fri vers av KristinaE
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-22 18:12



Bookmark and Share


  Mats Henricson
gillar Dina snabbisar, de säger mycket med några få ord..., fast den här var..., lite kryptisk.........
2008-01-23

  Michaela Dutius
stark känsla förmedlad av få ord
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE