Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktan

 

rädslan

kliver in

 

formar hjärtat

 




Fri vers av KristinaE
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-22 18:15



Bookmark and Share


  katt.inc
Ja, så är det. Minimalistisk poesi, snyggt.
2008-01-23

  Mats Henricson
Ja,rädslan kan vara väldigt hämmande för en människa......
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE