Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör det ont...

 

tystnaden är brutal

men

ord kan också smärta

 




Övriga genrer av KristinaE
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-22 21:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
just ord som ekar i tystnaden må behandlas med stor omsorg...
2008-01-28

  katt.inc
Ord kan vara skoningslösa men inte dessa ord från dig.
2008-01-24

  Mats Henricson
verkligen sant !
2008-01-23

  Lyckohäxan Enediel
Sant...visst är det så...
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE