Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni får ta det som ni vill .....


( med glimten i ögat )

Med glimten i ögat!

( med glimten i ögat kommer hon fram )
Och förvånad som jag blir när hon kommer fram till just mig och ingen annan och säger
Vill du snurra lite?
Jasså!
Du frågar mig om jag vill dansa
Okej då!
Varför inte
För att sitta still till den här underbara musiken är inte vad jag vill
Så kom igen
Kom så dansar vi en sväng

På dansgolvet kör hon med mig
På dansgolvet så förför hon mig med sina sexiga rörelser
Vet knappt vart jag ska ta vägen för när hon nu förför mig på det här viset börjar jag tänka snuskiga tankar
Mina sjuka böljelser
*ler sött*
Om jag inte får till det inatt så måste jag nog vara en dåre som bara ser bra ut men där resten av mig utstrålar dött

( med glimten i ögat kommer hon fram )

Ps
Vill tillägna den här till MG och Dalida och Nattviolen och Pei Yin och Michaela och Maria, hon vet vem hon är, och till resten av alla tjejer som läser den här dikten/alstret
Puss o kram

Ken Cassel
23/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 16:07



Bookmark and Share


  MammaMia
Puss o kram
2008-01-23

  Lyckohäxan Enediel
Så sött :)
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel