Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januariglas

 

när Poeter blir en kapsel

av hyckleri dubbelmoral och
människohat

instängd utestängd avstängd
avskydd föraktad

hånad

låsta positioner
kvävande hat
enkelriktade åsikter

som ett fönster av kallt januariglas

stenhårt
men krackelerande skört

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-26 20:35



Bookmark and Share


  J A Nicander
Fragilt formulerad självkritik till oss alla när vi glömmer av oss för en stund och gör oss allt för hemmastadda i vårt autistiska poesibubbla.
2008-01-26

    johanni
Hoppas verkligen inte att det blir så men tendenserna pekar ditåt.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol