Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPÖKEN HAR INGEN SKUGGA

 

 

Jag kan aldrig bli kvitt dig

Du min skugga

Och skulle jag bli kvitt den

Så då försvinner själen

 

 




Fri vers av theperna
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-25 07:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark kort text- kärnfull
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna