en liten repris sen i våras,
och alltid retar det någon... *S*" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten repris sen i våras,
och alltid retar det någon... *S*



Ragga?

 

 

Tre små loosers, raggade på krogen

En söp för mycket -
å spydde över baren...

Vakten slängde ut ´en -
å gav han smäll på käften

Inga suputer får brudarna att falla...

 

Två små loosers, raggade på krogen

En snacka´egot -
så ingen orka´lyssna

Bruden börja´gäspa -
å spana runt på stället...

Inga som skryter får brudar till taxin...

 

En liten looser, raggade på krogen

Han börja´tafsa -
på bruden som satt närmast

Bruden smocka´till han
så näsan blödde...

Ingen som tafsar får brudarna till sängen!

 

 

Så huuuuuuuur ska man bära sig åt för

att få brudar då?

Ja du, har du inte räknat ut det än så

lär du få dra en handtralla även i framtiden!

 

 

 

looooooser...

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 342 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-25 17:26



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
En looser är det synd om och hjälp finns.
Hjälp honom!
2008-02-07

  isabel louise
hahaha! den här var hur kul som helst ju!!
2008-01-26

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hihihihi kul
2008-01-26

    Danielle
ursäkta utrycket men min första tanke var:

\"fan, va ball!\":)
jättebra skriven.
2008-01-26

  Lyckohäxan Enediel
Ha ha ha! Du är för kul du!!
Kanske en å annan lärde sig nåt nu (troligtvis en halva på sin höjd)
2008-01-25

    Bögen
Ja du håller stilen!
-Undrar bara om alla tjejer är lika? Förmodligen, jag vet inte... *skratt*
2008-01-25

  micke marin
Tack för tipsen.
Visste att det var nåt galet i mina försök.
Ha ha ha
: ))
2008-01-25

    Ken Cassel
Nä, jag fattar inte
Kan du inte ta det en gång till
Please, please, please = snälla, snälla, snälla
*ler*
Kram
2008-01-25

    papillon
Ja, karlar är då för jävla taffliga - att de inte vet att det enda raka för att vinna en kvinna är ett outtröttligt berättande av minnen från lumpen....
2008-01-25

  ***Wicke***
Hahahihi
2008-01-25

    Trast
Tja. Vi som inte räknat ut det får väl hoppas att det finns någon kvinna som räknat ut hur de skall förföra oss istället.
2008-01-25

  J A Nicander
Ha ha ha.....hur kul som helst!!!
2008-01-25

    stjärnvatten
alltid retar det någon
2008-01-25

  Rosmarin
*skrattar* den texten är en redig smocka i sig själv!

och dessutom snyggt att göra det i form av varianten på en gammal ramsa
2008-01-25

    Elina Möller
moahaha. (:
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol