Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anakreonism 86

  

Det är nu vi avgör om våra barnbarn

skall tala om vår tid som

"den gamla goda tiden"

 

eller något ännu värre. 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av © anakreon VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-25 18:17

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Sideshow Bob
Världssamvete är för gudar enbart.

För oss syndare är det bara ännu ett sätt att onanera på.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP