Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans med en geisha

Eldig och lysten till smek
lockar du bortom all sans.
Pudra dig blek
Glöm alla svek
Tiden är inne för drömmande dans.

Kvinna av östern du lär
aldrig ett hjärta ditt namn.
Smärtan du bär
Fjärran men när
Vaggar du drömmar till sömns i din famn.




Fri vers av Erik L
Läst 449 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-25 20:48



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Melodiöst och rytmiskt skrivet.
2008-04-24

  Bibbi VIP
Underbart ljuvlig.
2008-03-07

  Regular
Helt otrolig! Jättebra...får bli en applåd!!
2008-02-03

  Annette Andersson
Mycket vackert! Den får mig att minnas... *applåd*
2008-01-29

  Thommy
Vackert skrivet om en exotisk skönhet.
2008-01-28

    Bodil Sandberg
Applåder för denna underbara visa!!!!!
2008-01-27

  Lena Renman
En skön ordsång!
lena
2008-01-26

  Last Word Spoken
Otroligt vackert!
2008-01-25

  Michaela Dutius
vaggar du drömmar till sömns i din famn- en vacker avslutning på en hyllning till den en exotisk kvinna
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L