Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska profeter

 

 

Jag hörde någon säga

att den som är profan

i klartext kan benämnas

en djävulens kumpan.

Men visst är det en del av

de rena tokigheter

som ofta formuleras

av snedvridna profeter!

Nog borde man få kalla

den galning charlatan

som tolkar ordet "värdslig"

som att man är pro Fan?! 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-26 16:35

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Bravo! Du är skicklig!
2008-01-27

  Gunnel André VIP
Ja, halleluja.
2008-01-27

  aol
javisst bravo
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP