Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtäkt på planeten

Här ska byggas!
Bort med skogen!
Upp med träden!

Djuren får flytta!
Vi har maskiner!

Doften av barr och bark och liv
försvinner i avgaser

Här råder bostadsbrist!

Javisst...
men våltäkt på naturen
är minst lika trist




Fri vers av Charlotte Blombäck
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-04-02 17:28



Bookmark and Share


  To
Bra skrivet. Ja våldtäckt på naturen och planeten är hemskt.
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Blombäck
Charlotte Blombäck