Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cappucino och Chaite

En fika

Cappucino och chaite

Och vi pratade i åtta timmar

 

Den första gången vi sågs

 

En kyss

En impulsiv kyss

vi öppnade oss i åtta timmar

 

Den första gången vi sågs

 

”hoppas det blir igen, snart”

Och jag fick en kyss,

ett tack

 

Det var

 

Precis som om jag gav dig någonting
Den första gången vi sågs

 

***

 

Sista gången vi sågs

viskade tystnaden ”adjö”

 

Det var en fika

Cappucino och chaite

Och vi sade knappt ett ord


Det var en kram

En bakåtryggad kram

Och vi stängde oss i skenfasader

Den sista gången vi sågs  

 

Det var kyla

och tomhet

 

 

precis som om jag tagit någonting

 

 

Den sista gången vi sågs




Fri vers av aberatio
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-27 18:51



Bookmark and Share


  Snubblaraldrig
Detta var bra, så bra att jag inte vet jag jag ska säga om den!
*Applåder!*
//G
2008-01-27

  Smultris
en dikt i sig:

*Det var kyla

och tomhet





precis som om jag tagit någonting





Den sista gången vi sågs*

Jag faller extra hårt för just de orden... kanske för dom berör, kanske för att jag en gång vart där...
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio