Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äger mina sinnen



Du smakar …

Som choklad när den är som lenast.
Som en klunk kallt klart vatten när jag är som törstigast.
Som en sipp av det bästa årgångsvinet.
Och som en ordentligt stek när jag letar efter något att bita i.

Du känns …

Som ett tjockt mjukt duntäcke när jag behöver någonstans att vila mitt huvud.
Som en stark och smidig hingst när min kropp skriker efter belägring.
Som en ljuv havsbris när du blåser mig i nacken.
Och som en retsam fjäder när du drar din hand över mina bröst.

Du låter …

Så sårbar när du vågar berätta för mig om något som är på riktigt.
Som ett barn när du talar med mig efter att vi har bråkat.
Som ljuv musik i mina öron när du väcker mig på morgonen.
Och som ett löfte om framtiden när du viskar till mig god natt.

Du luktar …

Som sockervadd som jag suktat efter en dag på tivolit.
Som varm choklad en vårdag i mina hemtrakter.
Som nybryggt kaffe som jag måste ha för att överleva
Som den enda som fortfarande kan göra mig knäsvag.

Du ser ut …

Som en grekisk gud när du kommer ut från duschen.
Som en förväntansfull liten pojke när du ger mig en gåva.
Som någon som aldrig blivit älskad när jag tittar in i dina bruna ögon.
Och som min stora kärlek när du talar om din passion.


Du får mig att tappa andan.
Du äger mina sinnen.




Fri vers av Glittra G
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-27 20:28



Bookmark and Share


    Komisarek
Vad sockersött romantiskt det här var då vännen:(
2008-01-27

  Lyckohäxan Enediel
Det där låter som ett paradis! Kärleksfullt skrivet :)
2008-01-27

  prinscess VIP
het kärlek....
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G