Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej Aldrig



Aldrig skulle jag
gå på en av Hollywoods gator
Inte känna värmen
se palmbladens skuggor
höra bilhjulens sug
mot asfalten

Inte vara vacker
berömd med långt
blont hår och filmskådespelarroller
eller beundrad

Inte ens som
en humla surrande
bland magnoliaträdens vita
blommor i en trädgård
i huset efter gatan
skulle jag befinna mig
Eftersom mitt liv
är här




Fri vers av madigan
Läst 294 gånger
Publicerad 2008-01-27 21:30



Bookmark and Share


  Annika Persson
Vackra bilder. Jo, konst är konst och liv är liv. Livet är den största gåvan som vi har. M v h Annika Persson
2008-01-27

  Smurf
underbara formuleringar, som fick mig att le i slutet, med den trevliga avslutningen
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan