Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DuFårLov

 

 

Dansen!
inga Avstånd.nära.
Kroppsrörelsers samklang.

enheten.Vi. detta av oss.
med Oss.en glädje.

i att Finnas.Till.

Harmonin i dina ögon.munnen.
Händer.fingertoppar.
Du som för.

det är Nu.det händer.
fötternas lätthet.stegen.

långsamt.
följsamt Förd.
Förföriskt förförd.av ett Du.

längs de Ljuvaste av toner.
Rytmen som Leder.
Du.som visar vägen.

Fjäderlätt över golvet.Nuddat.
hållningen.andningen.
Närheten.
jagÄr.

Du.förför Mig.
låter mig Föras.

jag svävar.
i små pärlor av svett.
Ditt ansikte lyser.av själens Ro.

våra Kroppar samordnas.
av hettan.musikens förankring.
Som om änglavingar.
får oss att lyfta.
aldrig Så lite.
Älvdans.

Nuddad.Närhetad.
av Din Kropp.
Dig.

Du dansar.Mig Hel.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-28 22:46



Bookmark and Share


    Erika H
som en fjäder lätt i luften upplyft svävande och dansande en stund i en snurr som glider elegant i elementet utan friktion

din text

som en fjäder
och den fyller mig
lyfter min blick bakom ögonlocken
och jag dansar
förd
av honom
bara honom
2008-01-31

    Ken Cassel
Får jag lov att bjuda upp dig på en dans?
Kom igen nu
Vad har du att förlora
Ge dig själv en chans att få vara med på en riktigt äventyrlig romans
Och dikten ifråga
Applåder

Ps
Som vanligt
Men säg inte det till någon
okej ;))

Kramar
2008-01-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart sätt att skriva på..Ord som dansar mig fram till behaglig känsla..Jättefint/B
2008-01-29

  Ronny Berk
så danslystet förförande i sin närhettas harmoniska rythmer som nuddar och söker...helhetens...
2008-01-29

  J A Nicander
Vacker dans som får en att tänka på synkronicitet.
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol