Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villaområde, Nr3

Solen har försvunnit
Kanske gömt sig i en sjö
Kalaset har också tystnat
Det roliga är slut

Alla försvinner in till sitt
Sätter sig i klistret
Letar hjärta
Söker tröst




Fri vers av Jesper Kling
Läst 178 gånger
Publicerad 2008-01-28 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan