Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vykort

På torget vid fontänen
I ett parasoll skyddat kafé
Lovar de bort varandra
Äter exotiska små rätter
Svär om trohet evighet och hopp

Dricker svart kaffe med still
Tror sig bara vara
Skänker servitören allt de har
Ler mot alla de möter
Att detta är en krigszon ignoreras

Efter hotellets grandiosa buffé
Spa samlag med dusch
Bygger man åter skyddsrum
Roffar åt sig vad som är sitt
Lämnar minnena ensamma kvar




Fri vers av Jesper Kling
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 22:51



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
jag undrar var...var.. så lätt det är att skärma av sig i vissa lägen..och i nästa stund blottas helt
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan