Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

panta panta

 

 

vid ilska och rödaste hat

är glasigloon min käraste vän
där krossar jag mina vinflaskor

och allt av glas som kan avvaras

ljudet av splittret därinne
sprider sig hetsigt inom mig
adrenalinpumpar sig igenom

sen - går jag därifrån
och på min rygg och hållning
kan vem som helst 
avläsa ett förnöjsamt leende

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-29 17:45



Bookmark and Share


  fillatelli
Känner igen känslan...
2008-01-29

    Squire
Igenkänningsfaktorn är gigantisk!
Mycket bra!
2008-01-29

  korpfjäder
Åh, jag minns mina orgier vid igloon. Minns hur det krasade av lust i mina ådror... ack dessa dagar då glaset ännu kunde glida mellan mina fingrar.
Tack för en härlig text!
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol