Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feber

Jag lutar mig framåt och kysser din panna, du är varm men din feber för mig går över och om du visar mig var det gör ont så ska jag blåsa där det smärtar mest säger jag och du för fingret till din bröstkorg och det stannar stadigt vid muskeln som pumpar och driver ditt blod.
Jaså, det slår snabbare när jag är här? Gör det ont? Tillfälligheter, min vän, tillfälligheter.

Ta mig var som helst men inte på orden.




Fri vers av annis
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-29 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annis