Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LikStelHet

 

 

när jag vänder mig om.
ses min väg mot döden kantad av lik. stela kroppar urholkade.
feta maskars föda. protein.
ljudet när de tuggade på de ännu varma kropparna

det mal. som en ton - en tinnitus av frosseri.

i de svarta stelnade träden. dödsänglar i lånta fjädrar
utan att släppa mig med blicken putsar de sig redo.
deras kalla ögon glittrar. som rostfritt stål i fullmånens isblå sken

varje steg jag någonsin tagit. varje utandning. 
har lämnat spår av död. ruttnande rester.
en kärlek förtvinad. en känslas avgrund. felsagda ord. kallbrand
saker jag gjort. som dödat dig.

du slog mig till marken. med mina egna ord.
en släggas slag är mildare

sista natten. vi knullade som vansinniga. åt. svalde. grät.
jag somnade i din armhåla. innan morgonljusets dödliga strålar
spred sig över våra frusna kroppar.

jag blir mig aldrig. lik.

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-29 18:26



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
åh, formen manar fram smärtan: livs er far en het
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol