Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spring din dåre....


Till Wille!!

Spring...så du snubblar på dina fötter
och trasslar in dig i ditt långa hår....

Spring din tok,så långt bort ifrån mig,
så mina känslor inte når dig...
så att inte en enda liten känsla kan beröra dig...
spring...i från mig...




Fri vers av MotherBitch
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-30 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch