Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Tore..

Skrattet det bullra och ögonen de log
Himlen föll ner dagen då du dog




Fri vers av Cindy
Läst 550 gånger
Publicerad 2005-05-27 08:20



Bookmark and Share


  Dagg
Visst är sådant hemskt!?
2005-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Cindy