Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hatar att lämna dig


Tåget körde över det vi hade och lämnade mig ensam kvar på perrongen

Ensam lämnade jag tågstationen

Rälsen körde över min glädje

Och förbytte den till saknad

Det gör så ont att lämna någon




Fri vers av shirin
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-30 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin