Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förbyttes till en sjukdom

Broken-heart symdrome

är något man läst talas om i tidningar

Kanske är det något jag har

Något du lämnade kvar

Efter den där morgonen på perrongen




Fri vers av shirin
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-30 23:52



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Strålande!!!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin