Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obestämbar

 

 

hungerns 
skälvande begär
ett särskapets
omåttlighet
fångenskap
i frivilliga kedjor
otyglad energi
formens attraktion
randar glänsande
den bara huden
mästerligt
återhållsamt
är närmandet

svarta nätter
intensiv lust

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-31 19:48



Bookmark and Share


    johanni
Mmmm, som i smarrigt.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol