Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla, Nr2

Teven står och glor
Väggarna iakttar i tystnad
Gastar svänger med spänst i mobilen
Monster kryper under våran säng

Matkassarna står orörda
Katten jagar sin egen svans
Det förlorade lever i rummet
Drömmer djupt i ditt sköte




Fri vers av Jesper Kling
Läst 195 gånger
Publicerad 2008-01-31 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan