Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds nåd

Lev väl
Förköp dig inte på obetydliga saker
Se till den du är

Visa ödmjukhet
Missnöje mot världens orättvisor
Försök att få en god natts sömn

För när du fastnar i ekorrhjulet
Är besökstiden slut
Då är du med sannolikhet ej mer önskvärd




Fri vers av Jesper Kling
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan