Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uniform

Månen försvinner bland höghusen
Långrandiga skuggor över fasaden
Nymålade i upplösningstillstånd
Står alla färdiga i startgroparna
Vi som försvann under stjärnorna




Fri vers av Jesper Kling
Läst 208 gånger
Publicerad 2008-01-31 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan